Client Account Handler Logistiek

28 June 2022

Client Account Handler Logistiek

DHSS is per direct op zoek naar een enthousiaste Client Account Handler voor ons team in de regio Noord West, locatie Den Helder. Onze werkzaamheden breiden zich uit, daarom zoeken wij een service georiënteerde, flexibele collega met  talent voor organisatie. 

Kom aan boord bij een internationaal georiënteerd energiek bedrijf, waar geen dag het zelfde is!

DHSS is een logistieke dienstverlener en bedient sinds 1997 de offshore-energie-industrie door het leveren van hoogwaardige scheepsagentuurdiensten, 3PL-opslag en helikopteroperations. Vanuit onze strategisch gelegen support bases in Den Helder, IJmuiden en Eemshaven heeft DHSS een goed lopend netwerk opgebouwd, om onze klanten vakkundig te bedienen in elke offshore gerelateerde haven in Nederland. Tevens zijn wij werkzaam in Frankrijk en Engeland, alwaar het bedrijf betrokken is bij de ontwikkeling van offshore wind parken.

Ben jij in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden, een positieve mind-set en ben je op zoek naar een uitdaging in een dynamische, internationale werkomgeving? Dan zijn nodigen wij je heel graag uit!

Vacature Client Account Handler Logistiek (NL)

Ready to jump start your career?

Are you enthusiastic about our organization? Do you think you have what it takes for this position and do you recognize yourself in this profile? Do not hesitate and contact us!

Send your motivation letter and CV to hr@dhss.nl

Other vacancies