Over ons

Onze geschiedenis is de toekomst

DHSS bedient de offshore-energie-industrie sinds 1997 door het leveren van hoogwaardige scheepsagentuurdiensten, 3PL-opslag en helikopterlogistiek. Vanuit onze strategische support bases in Den Helder, IJmuiden en Eemshaven hebben we een soepel lopend netwerk opgebouwd, om onze klanten te bedienen in elke strategische haven van Nederland. Van deze draagvlakken wordt in alle havens in Nederland dekking verleend.

Onze luchtvaartcontroletoren op Den Helder Airport richt zich sinds 1998 op helikopteroperaties voor het zuidelijke Noordzeegebied om onze logistieke inzet te voltooien. DHSS verzorgt uw helikoptervluchten op elke offshore gerelateerde helihaven. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, VK en België. Dit omvat het charteren van helikopters, op de meest efficiënte en flexibele manier.

We bieden volledige transparantie aan onze wereldwijd gevestigde klanten in al onze facetten van activiteiten en bieden de beste service in de branche.

Dit zijn de redenen waarom we groeien - omdat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities:

  • Onze mensen
  • Onze service-uitvoering
  • Ons lokale netwerk
  • Onze compliance & kwaliteit
  • Ons accountbeheer

Door de jaren heen hebben veel uitdagingen het bedrijf versterkt, geleid door onze mensen, de meest waardevolle bron van DHSS.

1997
In 1997 vestigde DHSS haar hoofdkantoor op een van de meest ideale locaties in de haven van Den Helder. Gebaseerd op de belangrijkste, volledig ISPS-gecertificeerde, havenzijde van de haven, bevinden we ons op loopafstand van de schepen van onze klanten.
1998
In 1998 opende DHSS een vestiging op Den Helder Airport voor onze helikoptergerelateerde logistieke operaties, met betrekking tot bemanningswisselingen en dagelijkse vrachtafhandelingsdiensten.
2014
Onze warehousing hub in Den Helder is in 2014 operationeel geworden. Vanuit deze logistieke hub verzorgen we diverse warehousing activiteiten en value added logistics. Als AEO gecertificeerd bedrijf treden wij ook op als expeditiebedrijf.
2017
In de haven van Eemshaven is een operationeel bureau geopend om aan de eisen van onze Offshore Wind-klanten te voldoen. In Haven van IJmuiden is aan een andere A1 ISPS-kadezijde een operationeel bureau geopend, op loopafstand van het werk van de deepsea-ligplaatsen bij de ingang van de haven.
2018
In de buurt van de zware laadplaats (30T / mtr) wordt een nieuwbouw ondersteuningsbasis gebouwd, met vloeistofdichte werf en een temperatuurgeregeld magazijn. Naast onze diensten van Ships Agency maken afvalverwerking en containerdepot deel uit van onze diensten voor de offshore windindustrie.
2020
A new multi-purpose terminal is opened at an A1 location in Port of IJmuiden, where beside a wide variety of vessels can be assisted, also jack-up installation vessels or rigs can stretch their legs. For the Offshore Wind sector, this logistics shore base is the ideal marshalling hub at open sea.
2020
Our Eemshaven logistics hub has been upgraded with a fully equipped helicopter ground handling terminal, including check-in desk, safety video room, survival suit handout area and waiting lounge for helicopter passengers.
An added value for our Helicopter Coordination Centre (HCC) for offshore flights.

DHSS is gebaseerd op de overtuiging dat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities

Onze
Mensen

Flip Box

Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen, daarom investeren we in hun opleiding en ontwikkelingen...

Kom meer te weten

Service
Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat al ons werk aan de verwachtingen voldoet, worden de volgende eisen en standaarden toegepast...

Kom meer te weten

Lokaal
Netwerk

DHSS bevindt zich op belangrijke locaties voor de offshore-energie-industrie, strategisch gebaseerd op logistieke ondersteuning...

Kom meer te weten

Nalevings- en kwaliteits-programma's

DHSS zet zich in voor een incidentvrije werkomgeving, het minimaliseren van HSE-risico's voor ALARP en het leveren van hoge kwaliteit...

Kom meer te weten

Account-beheer

Ons doel overtreffen, is ons succes. Met de uitgebreide branche-ervaring ...

Kom meer te weten

Deze klanten maak al gebruik van onze sterke punten