Ons leiderschap

leiderschap

Wim Schouwenaar - CEO

Onze mensen zijn ongetwijfeld de sleutel tot ons succes. Als team delen we onze kernwaarden en gedragingen en elke persoon bij DHSS wordt gewaardeerd als een individu. Samen geloven we in het bieden van een veilige, diverse en positieve werkomgeving voor iedereen.

Door de jaren heen hebben veel uitdagingen het bedrijf, gerund door toegewijde mensen, de meest waardevolle bron van DHSS versterkt.

Als oprichter van DHSS heeft Wim meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van offshore energielogistiek.

Tom Gravemaker - COO

Tom heeft uitgebreide ervaring met de offshore energie-industrie, nautisch en projectgerelateerd in een carrière die meer dan 40 jaar in een aantal rollen omvat. Van klantvertegenwoordiger, landmeter tot senior expert in offshore booroperaties. Tom kwam in 2018 bij DHSS als Operations Superintendent en is verantwoordelijk voor kwaliteits- en veiligheidsaspecten in de logistieke ondersteuning die DHSS aan zijn klanten biedt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de veilige en efficiënte werkwijze binnen alle operationele afdelingen van DHSS.

Tom is vanuit zijn brede ervaring de schakel tussen onze interne organisatie en onze klanten, inspireert ons team en geeft hen volledige ondersteuning tijdens de offshore energietransitie.

Zijn motto: "Ik speel niet alleen het spel, ik beheers het graag".

Tonnie Schuijl - CCO

Met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in de chemische, afvalbeheer- en hernieuwbare-energiesector, trad Tonnie in januari 2020 in dienst bij DHSS. Met zijn teamspelervaardigheden in coaching en communicatie, evenals de QHSE- en financieel managementachtergrond, speelt Tonnie een sleutelrol in de groei van ons bedrijf.

Zijn leiderschap en focus is het verfijnen van ons procesmanagement waarin onze operationele staf zich kan ontwikkelen, de gestelde doelen kan bereiken en ons bedrijf verder kan ontwikkelen en duurzame langdurige relaties kan opbouwen.

'Alleen samen bereiken we onze doelen'

DHSS is gebaseerd op de overtuiging dat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities

Onze
Mensen

Flip Box

Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen, daarom investeren we in hun opleiding en ontwikkelingen...

Kom meer te weten

Service
Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat al ons werk aan de verwachtingen voldoet, worden de volgende eisen en standaarden toegepast...

Kom meer te weten

Lokaal
Netwerk

DHSS bevindt zich op belangrijke locaties voor de offshore-energie-industrie, strategisch gebaseerd op logistieke ondersteuning...

Kom meer te weten

Nalevings- en kwaliteits-programma's

DHSS zet zich in voor een incidentvrije werkomgeving, het minimaliseren van HSE-risico's voor ALARP en het leveren van hoge kwaliteit...

Kom meer te weten

Account-beheer

Ons doel overtreffen, is ons succes. Met de uitgebreide branche-ervaring ...

Kom meer te weten

Deze klanten maak al gebruik van onze sterke punten