Offshore wind

Offshore wind

Tegenwoordig is meer dan 80% van het totale energieverbruik in de wereld nog steeds afkomstig van fossiele brandstoffen. Dit moet veranderen en daarom is de overgang naar meer hernieuwbare energie essentieel.

Klimaatverandering is een realiteit en de levensomstandigheden op onze planeet veranderen snel. Het is een wereldwijde uitdaging om alle CO2-emissies tussen 2030 en 2050 te stoppen en zo de opwarming van de aarde verder te beperken tot slechts 1,5 graad.

We bezitten de planeet niet, maar we zorgen er alleen voor ten behoeve van onze volgende generatie


Bij DHSS dragen wij ons steentje bij in duurzaamheid en zorgen er voor om onze klanten zo efficiënt mogelijk te ondersteunen met offshore wind logistiek. Door coördinatie vanuit onze support bases, gevestigd op A1-locaties in offshore havens en op helihavens.

Wij streven naar het minimaliseren van de risico's en kosten van installatie en onderhoud van windparken, als het gaat om havenlogistiek, warehousing en helikopter bewegingen. En naar het eindresultaat van al onze gezamenlijke inspanningen: schone, groene energie voor vandaag en voor toekomstige generaties. We delen onze knowhow voor de beste oplossing, juiste gebruik van transport middelen en aanpak om te zorgen voor een efficiënt lopend project tijdens de installatie, maar geven u ook gemoedsrust tijdens de exploitatie- en onderhoudsfase van uw offshore windpark.

Van de installatie tot de exploitatie- en onderhoudsfase van uw offshore wind assets, onze diensten omspannen de gehele levenscyclus en bieden voordelen voor partners, klanten en investeerders in elke fase.

Met DHSS als toegangspoort tot uw offshore windpark kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbare partner heeft voor uw haven- en helikopterlogistiek.