Olie & gas

Olie & gas

Offshore Energy begint hier

Al tientallen jaren is DHSS betrokken bij het ondersteunen van de olie- en gasindustrie bij het zoeken naar offshore-energie bronnen, wat allemaal begint met het in kaart brengen van de zeebodem door middel van seismische onderzoeken.

Er is een speciaal soort operator nodig om offshore te werken - en een speciale service provider om te assisteren in de benodigde logistiek. Boren, pijpleidingen leggen, het leveren van essentieel personeel en materialen zijn kernvereisten voor succesvol offshore werk, of het nu gaat om constructie, olie & gas of project logistiek. DHSS heeft de ervaring, expertise en daadkracht om te voldoen aan alle vereisten voor offshore logistieke ondersteuning.

Met onze diepgaande expertise en jarenlange ervaring in wereld van de olie- en gasindustrie, in alle segmenten, begrijpen we de behoeften van de huidige klanten. Terwijl u zich richt op het meest efficiënte gebruik en de productiviteit van uw offshore assets, is het onze prioriteit om superieure dienstverlening te leveren, op de meest kosteneffectieve wijze. Al onze maritieme ondersteuningsactiviteiten voldoen volledig aan de internationale veiligheidsnormen.

Wij zijn een betrouwbare partner die hoogwaardige logistieke en supply chain-oplossingen levert aan operators in de olie- en gasindustrie. Of u nu bezig bent met offshore exploratie, installatie of productie, u kunt op ons rekenen om uw activiteiten veilig en efficiënt te ondersteunen - 24/7.