Havenlogistiek

Havenlogistiek

Het aanbod van terminal- en kade services dat wordt geleverd door de professionele teams van DHSS omvat het laden, lossen en afhandelen van vracht en goederen van en voor de offshore wind-, olie- en gas-, subsea en surveyvloot. Wij hebben modern hef- en hijsmateriaal op onze locaties om een nauwkeurige, efficiënte en veilige ladingsafhandeling te garanderen, een essentiële ondersteuning voor de offshore-energie-industrie.

Nadat inspecties vóór verzending zijn uitgevoerd op onze support bases, laden onze stuwadoorsteams uw lading op het schip voor gebruik aan boord en / of voor levering aan uw offshore-locatie.
De te lossen lading wordt geïnspecteerd op mogelijke onveilige situaties voordat deze wordt gelost en geleverd aan onze expeditie specialisten, welke zorgen voor verzending naar de eindbestemming.
Ons stuwadoorspersoneel is goed opgeleid, werkt onder supervisie met beheer systemen om alle denkbare vracht te behandelen.
Als specialist in onconventionele vracht in de offshore energie logistiek, streeft DHSS er altijd naar om beter te zijn dan de rest, door proactief en flexibel te zijn, adhoc te werken en nauw samen te werken met uw projectteam. Onze klanten waarderen daarom de extra voordelen van onze inspanningen ten zeerste;
Een partnerschap met een support base-operator die niet alleen de kennis en expertise heeft om de klus snel en economisch te klaren, maar ook beschikt over procedures en veiligheidsaspecten een uitgebreide milieubescherming te garanderen.

Naast onze kernactiviteiten, bieden wij ook een uitgebreide dienstverlening op onze support bases, bestaande uit: materiaalbeheer, vrachtplanning, vrachtinspectie, afvalbeheer, transport en logistiek, brandstof levering en maritieme diensten.