Support Base activiteiten

Support Base activiteiten

Onze draagvlakken vormen een fundament van waaruit DHSS in staat is om een uitgebreid logistiek pakket te ondersteunen en aan te bieden met als kernconcept de gateway te zijn tussen onshore en offshore.

Het aanbod van terminal- en kade services dat wordt geleverd door de professionele teams van DHSS omvat het laden, lossen en afhandelen van vracht en goederen van en voor de offshore wind-, olie- en gas-, subsea en surveyvloot. Wij hebben modern hef- en hijsmateriaal op onze locaties om een nauwkeurige, efficiënte en veilige ladingsafhandeling te garanderen, een essentiële ondersteuning voor de offshore-energie-industrie.
Vanuit onze support bases, waaronder ook warehousing, zorgen wij voor inspecties vóór verzending en uiteindelijk laden wij uw materialen op het schip voor gebruik aan boord en / of voor levering aan uw offshore locatie.
Inkomende lading kan vooraf worden ingeklaard door onze douane experts, voordat uw schip fysiek aankomt, om oponthoud bij het lossen te voorkomen. De te lossen lading wordt geïnspecteerd op mogelijke onveilige situaties voordat deze daadwerkelijk wordt gelost en vervoert naar onze expeditie specialisten, welke zorgen voor verzending naar de eindbestemming.
Als een toonaangevende logistieke dienstverlener in de offshore energie-industrie, met een sterke focus op onze ondersteunende activiteiten voor het zuidelijke Noordzeegebied, heeft DHSS onvermoeibaar samengewerkt met verschillende offshore klanten om maximale kostenefficiëntie te garanderen en waar mogelijk te bereiken. Zonder concessies te doen aan veiligheid en kwaliteit van de dienstverlening.
Als zodanig heeft onze partnerschap gerichte benadering van klanten geresulteerd in lange termijn contracten en verlengingen hiervan.

  • Buiten terreinen aan ISPS-kades
  • Geconditioneerde opslag voor uw kritische onderdelen
  • Offshore gecertificeerde container depots (DNV 2.7-1)
  • Waste Management services