Klant Account Handler Logistiek

28 juni 2022

Klant Account Handler Logistiek

DHSS is per direct op zoek naar een enthousiaste Client Account Handler voor ons team in de regio Noord West, locatie Den Helder. Onze werkzaamheden een service uit, daarom zoeken wij georiënteerde, flexibele collega met talent voor organisatie. 

Kom aan boord bij een internationaal georiënteerd energiek bedrijf, waar geen dag het zelfde is!

DHSS is een bestand en bedient sinds 1997 de offshore-energie-industrie door het leveren van hoogwaardige scheepsagentuurdiensten, 3PL-opslag en helikopteroperations. Vanuit onze strategisch gelegen ondersteuningsbases in Den Helder, IJmuiden en Eemshaven heeft DHSS een goed lopend netwerk weergegeven, om onze klanten productie te bedienen in elke offshore gerelateerde haven in Nederland. Tevens zijn wij wij werken in Frankrijk en Engeland, alwaar het bedrijf betrokken is bij de ontwikkeling van offshore windparken.

Ben jij in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden, een positieve mind-set en ben je op zoek naar een uitdaging in een dynamische, internationale omvatten? Dan zijn nodigen wij je heel graag uit!

Vacature Klant Account Handler Logistiek (NL)

Klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Ben je enthousiast geworden over onze organisatie? Denk jij het in je te hebben voor deze functie en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@dhss.nl

Andere vacatures