Accountbeheer

Accountbeheer

Ons doel overtreffen, is ons succes

Ons accountmanagement houdt zich bezig met een verscheidenheid aan taken met een uitstekend gevoel om onze klant tevreden te stellen met een breed scala aan diensten, uitgevoerd door gedreven mensen, met diepgaande kennis van de veeleisende behoeften van de huidige klanten.

Het uitvoeren van een vlotte overdracht van onze verkoopafdeling naar ons accountmanagementteam is van groot belang om ervoor te zorgen dat elke (nieuwe) klant bij iemand in ons bedrijf hoort. Als minimum worden onze klanten op een methodische manier gevolgd en, optimaal, proactief en strategisch geadviseerd en benadert.

Betrokkenheid bij een verscheidenheid aan taken, waaronder accounteigendom, projectmanagement, coördinatie, strategische planning, relatiebeheer, leiderschap en innovatieve ontwikkeling van kansen zijn de pijlers om onze klanten tevreden te stellen via ons accountmanagement.

We ontdekken alle mogelijkheden die we hebben om onze klanten te helpen succesvoller te zijn - en zo onze relatie te verrijken. Ons uiteindelijke doel is om mee te groeien met de klant, niet uit elkaar.

 

Door de uitgebreide ervaring van onze medewerkers in de branche, laten we zien dat we er voor de lange termijn zijn en ons bedrijf waarderen.

De ervaring en kennis die onze medewerkers hebben opgedaan, hebben geleid tot het opbouwen van een betrouwbare naam in de branche en de uitbreiding van onze activiteiten. In de loop der jaren is DHSS uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. We zijn succesvol in het uitvoeren van onze assistentie tijdens projecten van klanten en versterken hiermee onze reputatie.

Een sterke reputatie op het gebied van projectoplevering, gecombineerd met het feit dat we allemaal onze waarden 'naleven', betekent dat we elk doel kunnen bereiken.

We houden het partnerschap concept gaande door op de hoogte te blijven van de 'issues' van de klant, te begrijpen hoe u gebruik maakt van ons dienstenaanbod, mogelijke problemen onderweg op te lossen, de relatie te verdiepen en nieuwe ideeën ter tafel te brengen.

Het is onze lange termijn ambitie om onze positie in de veranderende wereld van Oil & Gas naar de transitie van Renewable Energy te behouden.

DHSS is gebaseerd op de overtuiging dat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities

Onze
Mensen

Flip Box

Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen, daarom investeren we in hun opleiding en ontwikkelingen...

Kom meer te weten

Service
Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat al ons werk aan de verwachtingen voldoet, worden de volgende eisen en standaarden toegepast...

Kom meer te weten

Lokaal
Netwerk

DHSS bevindt zich op belangrijke locaties voor de offshore-energie-industrie, strategisch gebaseerd op logistieke ondersteuning...

Kom meer te weten

Nalevings- en kwaliteits-programma's

DHSS zet zich in voor een incidentvrije werkomgeving, het minimaliseren van HSE-risico's voor ALARP en het leveren van hoge kwaliteit...

Kom meer te weten

Account-beheer

Ons doel overtreffen, is ons succes. Met de uitgebreide branche-ervaring ...

Kom meer te weten

Deze klanten maak al gebruik van onze sterke punten