Compliance & Kwaliteit

Compliance & Kwaliteit

DHSS streeft naar een werkomgeving zonder incidenten, minimaliseert HSE-risico's voor ALARP (As Low As Reasonably Practicable) en levert diensten van hoge kwaliteit op tijd binnen het budget en tegen concurrerende kosten die volledig voldoen aan de toepasselijke vereisten.
We hebben een constante focus op het leveren van diensten van hoge kwaliteit door 'het de eerste keer goed te doen', te leveren wat wordt beloofd en voortdurend te streven naar verbetering. Als basis is DHSS van mening dat een veilige en gezonde werkomgeving, waarbij we rekening houden met onze impact op het milieu, essentieel is voor succes op lange termijn.
We onderhouden en verbeteren het DHSS management systeem, dat is ontworpen volgens de normen en principes voor kwaliteitsmanagement, gezondheids- en veiligheidsbeheer en milieubeheer.
Integriteit is een van onze kernprincipes. Wij zetten ons in om op een wettige, rechtvaardige en eerlijke manier zaken te doen en verwachten hetzelfde van onze zakenpartners. We hebben een robuust nalevingsprogramma dat gericht is op de risico's in ons vakgebied die het meest belangrijk zijn voor het bedrijf en zijn stakeholders.
Door middel van regelmatig risico- (en kansen) management te identificeren, beoordelen, bewaken en beheren we onze relevante interne en externe problemen, begrijpen we de behoeften en verwachtingen van onze werknemers en andere geïnteresseerde partijen, inclusief het voorkomen van voorzienbare QHSE-risico's.

We onderhouden een goede relatie met onze belanghebbenden en waarderen hun feedback.

DHSS is gebaseerd op de overtuiging dat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities

Onze
Mensen

Flip Box

Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen, daarom investeren we in hun opleiding en ontwikkelingen...

Kom meer te weten

Service
Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat al ons werk aan de verwachtingen voldoet, worden de volgende eisen en standaarden toegepast...

Kom meer te weten

Lokaal
Netwerk

DHSS bevindt zich op belangrijke locaties voor de offshore-energie-industrie, strategisch gebaseerd op logistieke ondersteuning...

Kom meer te weten

Nalevings- en kwaliteits-programma's

DHSS zet zich in voor een incidentvrije werkomgeving, het minimaliseren van HSE-risico's voor ALARP en het leveren van hoge kwaliteit...

Kom meer te weten

Account-beheer

Ons doel overtreffen, is ons succes. Met de uitgebreide branche-ervaring ...

Kom meer te weten

Deze klanten maak al gebruik van onze sterke punten