HSSEQ

HSSEQ

Een sterke veiligheidscultuur is de sleutel tot hoogwaardige en veilige prestaties.

De hoogste prioriteit wordt gegeven aan het bieden van een veilige en gezonde werkplek. Deze verbintenis is consistent met onze bedrijfsdoelstelling om zaken te doen op een ethisch, sociaal en ecologisch verantwoorde manier.
Bij de planning en uitvoering van alle activiteiten in onze vestigingen wordt veel aandacht besteed aan milieu, gezondheid en veiligheid. Wij voldoen aan de wettelijke normen en gaan verder dan dit.
Onze doelen zijn simpel: geen schade toebrengen aan mensen, geen ongelukken, geen inbreuk op de beveiliging en geen schade aan het milieu. Elke medewerker bij DHSS wordt aangemoedigd om hiervoor persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen en elke onveilige handeling en situatie te melden, de eerste keer, altijd en overal.

Gezondheid en veiligheid
We zijn toegewijd aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, aannemers en onze gemeenschap. Ons rapportage systeem voor incidenten en bijna-ongevallen is beschikbaar voor alle werknemers en wordt gedeeld met klanten en toeleveranciers, om ervoor te zorgen dat elk HSSE-probleem grondig wordt opgevolgd.
Onze focus zal altijd liggen op het voorkomen van risico's en het ontwikkelen van een positieve HSSE-cultuur binnen DHSS.

Beveiliging
Een belangrijk aspect van onze activiteiten is beveiliging. Al onze havenfaciliteiten bevinden zich in een gebied dat voldoet aan de International Ship and Port Facility (ISPS). Onze luchthavenfaciliteiten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarom is DHSS een gecertificeerde luchtvrachtagent, gecontroleerd door de Koninklijke Marechaussee.
Of we nu werken op een havenfaciliteit welke voldoet aan Security (ISPS), warehousing-faciliteiten exploiteert of de control tower is voor uw helikoptervluchten, het hoogste niveau van bescherming is een fundamenteel onderdeel van onze diensten.

AEO-certificaat - geautoriseerde marktdeelnemer 
DHSS is AEO-gecertificeerd sinds juni 2012. Dit AEO-certificaat (Authorized Economic Operator) wordt afgegeven door de belastingdienst douane aan internationaal opererende bedrijven. Het beschouwt ons binnen de Europese Unie als veilig en betrouwbaar, vooral als het gaat om douane-activiteiten en magazijnprocedures.

Milieu
We zijn toegewijd aan het verminderen van onze impact op het milieu. Bij DHSS zetten we ons in om onze milieu te beschermen en waar mogelijk proberen we onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
Om dit te bereiken en een rolmodel van duurzaamheid te worden, identificeren en documenteren wij alle milieu aspecten op alle DHSS-locaties.

Kwaliteit
DHSS is een logistieke dienstverlener die zich toelegt op het consistent leveren van efficiënte en scherp geprijsde scheeps-, verschepings-, logistieke en maritieme diensten op het hoogste kwaliteits- en veiligheidsniveau. En de naleving hiervan door eersteklas leiderschap, voortdurende verbetering, ontwikkeling van werknemers, erkenning en sociale verantwoordelijkheid.
Door de effectieve toepassing van het kwaliteitsmanagementsysteem streeft DHSS naar het bereiken van de hoogste mate van klantwaardering en tevredenheid in de diensten die we leveren.
DHSS heeft een kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) ontwikkeld, dat ISO 9001: 2015 gebruikt als een kader waarmee onze medewerkers hun praktijken kunnen documenteren en verbeteren om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten, belanghebbenden en geïnteresseerde partijen.

ISO 9001-2015 - Internationale norm voor kwaliteitsmanagementsysteem 

Wij streven ernaar onze verantwoordelijkheden na te komen, onze prestaties te verbeteren en doelen en doelstellingen te stellen die ons inspireren om te innoveren en onze beloften na te komen. We vertrouwen erop dat onze werknemers hetzelfde doen en ondersteunen hen bij hun inspanningen.

 

DHSS is gebaseerd op de overtuiging dat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities

Onze
Mensen

Flip Box

Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen, daarom investeren we in hun opleiding en ontwikkelingen...

Kom meer te weten

Service
Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat al ons werk aan de verwachtingen voldoet, worden de volgende eisen en standaarden toegepast...

Kom meer te weten

Lokaal
Netwerk

DHSS bevindt zich op belangrijke locaties voor de offshore-energie-industrie, strategisch gebaseerd op logistieke ondersteuning...

Kom meer te weten

Nalevings- en kwaliteits-programma's

DHSS zet zich in voor een incidentvrije werkomgeving, het minimaliseren van HSE-risico's voor ALARP en het leveren van hoge kwaliteit...

Kom meer te weten

Account-beheer

Ons doel overtreffen, is ons succes. Met de uitgebreide branche-ervaring ...

Kom meer te weten

Deze klanten maak al gebruik van onze sterke punten