BILLING ADMINISTRATOR

28 June 2022

BILLING ADMINISTRATOR

Ben jij een kei in financiële verkoop administratie, heb je een positieve instelling en ben je op zoek naar een uitdaging in een dynamische werkomgeving? Dan nodigen wij je heel graag uit!  

  DHSS is een logistieke dienstverlener en bedient sinds 1997 de offshore-energie-industrie [Olie & Gas alsmede Offshore Wind] door het leveren van hoogwaardige scheepsagentuurdiensten, 3PL-opslag en helikopter operations. Vanuit onze strategisch gelegen support bases in Den Helder, IJmuiden en Eemshaven heeft DHSS een goed lopend netwerk opgebouwd, om onze klanten vakkundig te bedienen in elke offshore gerelateerde haven in Nederland. Daarnaast zijn wij o.a. werkzaam in Frankrijk en Engeland, alwaar het bedrijf betrokken is bij de ontwikkeling van offshore wind parken.

Als Billing Administrator draag je zorg voor het behandelen, opstellen en verwerken van verkoopadministratie, i.e. uitgaande facturering naar klanten. Een stukje debiteurenbeheer is hier ook onderdeel van, zoals o.a. het informeren van klanten over een uitstaande betaling.

Wordt jij hiervan enthousiast en voldoe je aan onderstaande vaardigheden en eigenschappen? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Vacature Billing Administrator(NL)

Ready to jump start your career?

Are you enthusiastic about our organization? Do you think you have what it takes for this position and do you recognize yourself in this profile? Do not hesitate and contact us!

Send your motivation letter and CV to hr@dhss.nl

Other vacancies