FACTURATIEBEHEERDER

28 juni 2022

FACTURATIEBEHEERDER

Ben jij een kei in financiële verkoop administratie, heb je een positieve instelling en ben je op zoek naar een uitdaging in een dynamische huur? Dan nodigen wij je heel graag uit!  

  DHSS is een bestand en bedient sinds 1997 de offshore-energie-industrie [Olie & Gas and Offshore Wind] door het leveren van hoogwaardige scheepsagentuurdiensten, 3PL-opslag en kophelikopter operations. Vanuit onze strategisch gelegen ondersteuningsbases in Den Helder, IJmuiden en Eemshaven heeft DHSS een goed lopend netwerk weergegeven, om onze klanten productie te bedienen in elke offshore gerelateerde haven in Nederland. Daarnaast zijn wij oa werken in Frankrijk en Engeland, alwaar het bedrijf betrokken is bij de ontwikkeling van offshore windparken.

Als Billing Administrator draag je zorg voor het behandelen, opstellen en verwerken van verkoopadministratie, ie uitgaande facturering naar klanten. Een stukje debiteurenbeheer is hier ook onderdeel van, zoals oa het informeren van klanten over een uitstaande betaling.

Wordt jij hiervan en enthousiast je aan vaardigheden en eigenschappen? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Vacature Billing Administrator (NL)

Klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Ben je enthousiast geworden over onze organisatie? Denk jij het in je te hebben voor deze functie en herken je jezelf in dit profiel? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@dhss.nl

Andere vacatures