Lokaal Netwerk

Lokaal Netwerk

DHSS is gevestigd op belangrijke locaties voor de offshore energie-industrie, strategisch gevestigd om logistieke ondersteuning te bieden aan onze klanten.
Onze lokale netwerken op elke locatie welke we exploiteren, zijn een belangrijk platform voor onze klanten om lokale ondersteuning te krijgen, welke is afgestemd op uw behoeften. Via onze A1 gelegen support bases zijn we in staat om alle havens in Nederland te bedienen, gebruikmakend van ons lokale netwerk in elke haven, om snelle 'turnaround' havenbezoeken mogelijk te maken.
Als uw scheepsagentschap en leverancier van havenlogistiek zorgen wij voor alle contacten met lokale havenautoriteiten, loodsen, douane, immigratie, scheepsbevoorraders en andere leveranciers. We hebben een uitstekende werkrelatie met alle havenautoriteiten en met nautische en havendienstverleners.
Door de jaren heen hebben we ons netwerk in de offshore luchtvaart versterkt. Met tientallen jaren expertise en ervaring met vliegoperaties vanuit verschillende helikopterbases in Europa, zijn wij in staat om passende oplossingen voor onze klanten te leveren. Bemanning en vrachtvervoer per helikopter, is een van de belangrijkste transportmiddelen voor zowel offshore wind- als de olie-industrie.
Ons concept vereenvoudigt de operaties van havenbezoeken in meerdere havens en helikopters en zorgt ervoor dat altijd aan de behoeften van onze klanten wordt voldaan. Ons netwerk van kantoren gecombineerd met onze competentie en ervaring stelt ons in een unieke positie om waar nodig een compleet pakket aan diensten te bieden.
Het maakt DHSS de betrouwbare partner bij uitstek voor uw offshore projecten, aangezien zowel de logistiek van schepen als helikopters belangrijke peilers zijn voor succesvolle offshore operaties.

DHSS is gebaseerd op de overtuiging dat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities

Onze
Mensen

Flip Box

Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen, daarom investeren we in hun opleiding en ontwikkelingen...

Kom meer te weten

Service
Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat al ons werk aan de verwachtingen voldoet, worden de volgende eisen en standaarden toegepast...

Kom meer te weten

Lokaal
Netwerk

DHSS bevindt zich op belangrijke locaties voor de offshore-energie-industrie, strategisch gebaseerd op logistieke ondersteuning...

Kom meer te weten

Nalevings- en kwaliteits-programma's

DHSS zet zich in voor een incidentvrije werkomgeving, het minimaliseren van HSE-risico's voor ALARP en het leveren van hoge kwaliteit...

Kom meer te weten

Account-beheer

Ons doel overtreffen, is ons succes. Met de uitgebreide branche-ervaring ...

Kom meer te weten

Deze klanten maak al gebruik van onze sterke punten