Onze mensen

Onze mensen

Als familie bedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen. Dat is de reden waarom wij investeren in hun opleiding en ontwikkelingen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Een ieder van ons is verantwoordelijk en open in onze relationele verstandhoudingen. We bouwen multifunctionele teams en streven naar vrije uitwisseling van ideeën, ervaringen en kennis om elkaar te versterken; ethisch verantwoord en met respect voor onze collega's, onze klanten, onze zakenpartners en onze omgeving, vormgegeven in onze Gedragscode. Integriteit is altijd de hoeksteen van ons bedrijf.

De omgeving waarin we werken en hoe onze familiewaarden geïntegreerd zijn in het bedrijf. Dit leidt tot zeer bekwame en gemotiveerde professionele medewerkers, welke gepassioneerd werken aan gedetailleerde, effectieve oplossingen, waardoor maximale toegevoegde waarde wordt bereikt.

Al onze medewerkers nemen de volledige verantwoordelijkheid voor hun taken en passen de hoogste normen toe namens onze klanten .

Wim Schouwenaar – CEO DHSS

“Inzicht in de behoeften van onze klanten en de juiste anticipatie daarop, door elke persoon in ons bedrijf, creëert klanten die ons serviceniveau waarderen. Het vervult ons allemaal met trots; trots op het bedrijf waarvoor we werken en op het teamwerk waardoor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening ten uitvoer wordt gebracht ”.

DHSS is gebaseerd op de overtuiging dat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities

Onze
Mensen

Flip Box

Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het gedrag van onze mensen, daarom investeren we in hun opleiding en ontwikkelingen...

Kom meer te weten

Service
Uitvoering

Om ervoor te zorgen dat al ons werk aan de verwachtingen voldoet, worden de volgende eisen en standaarden toegepast...

Kom meer te weten

Lokaal
Netwerk

DHSS bevindt zich op belangrijke locaties voor de offshore-energie-industrie, strategisch gebaseerd op logistieke ondersteuning...

Kom meer te weten

Nalevings- en kwaliteits-programma's

DHSS zet zich in voor een incidentvrije werkomgeving, het minimaliseren van HSE-risico's voor ALARP en het leveren van hoge kwaliteit...

Kom meer te weten

Account-beheer

Ons doel overtreffen, is ons succes. Met de uitgebreide branche-ervaring ...

Kom meer te weten

Deze klanten maak al gebruik van onze sterke punten